Kovo mėn. 1 d. jau baigiasi konkursas parašyti straipsniui apie dvasinį pašaukimą. Straipsnio temos pavadinimą pasirenka pats autorius. Straipsnyje galima panagrinėti dvasinio pašaukimo reikšmę ir svarbą, ypač mums, lietuviams; dėl ko pašaukimai į kunigus ir vienuolius bei vienuoles mažėja; kas darytina, kad būtų daugiau pašaukimų ir t.t. Šiame konkurse kviečiame dalyvauti visus: ir vyresniuosius, ir jaunimą; ir kunigus, ir vienuoles. Tai nėra koks nors žaidimas, o rimtos pastangos mėginti kaip nors išspręsti pašaukimų klausimą.

     Straipsnis turi būti ne ilgesnis kaip 3000 žodžių, pasirašytas slapyvardžiu ir, įdėjus atskirame vokelyje savo tikrąją pavardę, adresą bei telefoną, atsiųstas redakcijai iki šių metų kovo mėn. 1 dienos.

     Jei bus pakankamai premijuotinų straipsnių, skirsime penkias premijas:

     I — 150 dol. (dr. Leonas Kriaučeliūnas), II — 100 dol. (Justas Lieponis), III — 75 dol. (kun. Ignas Urbonas), IV — 50 dol. (Stefanija Rudokiene), V — 25 dol. (kun. Juozas Prunskis).

     Konkurso vertinimo komisija: kun. V. Bagdonavičius, D. Bindokienė, O. Eivienė, A. Likanderienė, kun. J. Prunskis.

     Laimėtojams premijos bus įteiktos balandžio mėn. 22 d. Jaunimo Centre. Konkursui atsiųsti straipsniai tampa redakcijos nuosavybe ir gali būti spausdinami "Laiškuose lietuviams".